Laman Web Hospital Kota Belud |
Media Sosial: Facebook RSS
Bahasa: English Malay
A+ A A- | Biru Ungu Hijau Oren Merah
KALENDAR
Januari 2021
Ah Is Se Ra Kh Ju Sa
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
MUTIARA KATA
Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah
SISTEM eCOV19
KOD QR
PANDUAN PENGGUNAAN

Objektif, Visi dan Misi

OBJEKTIF
Memberi perkhidmatan kesihatan yang berkualiti dan membantu semua golongan masyarakat untuk mencapai taraf kesihatan yang optima tanpa mengira kedudukan penduduk dengan menggunakan kemudahan-kemudahan yang sedia ada. Di samping itu, berusaha untuk meningkatkan potensi kakitangan dan menjadikan mereka lebih proaktif, mengamalkan kerja berpasukan dan menerapkan nilai-nilai perkhidmatan penyayang menuju kea rah kecemerlangan.
 
VISI
Hospital Kota Belud akan menjadi sebuah institusi yang mampu menyediakan perkhidmatan kesihatan cemerlang dan berterusan kepada semua golongan masyarakat.
 
MISI
Hospital Kota Belud berusaha meningkatkan kualiti perkhidmatan melalui amalan-amalan budaya korporat Kementerian Kesihatan Malaysia di samping mewujudkan suasana yang sihat untuk mencapai status kesihatan yang lebih bermutu.
 

CARIAN
TAHUKAH ANDA?
Kajian yang dibuat oleh sekumpulan saintis dari Universiti Pusat Perubatan California menjelaskan terdapat dua jenis ‘stress’ iaitu stress yang baik dan stress yang tidak baik. Senyum dikategorikan sebagai stress yang baik. Stress yang tidak baik akan memberi tekanan kepada sistem ketahanan badan.
Hak Cipta Terpelihara © Laman Web Hospital Kota Belud 2021 Dasar Privasi | Dasar Keselamatan

PENAFIAN
Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada portal ini.